KONTAKT
+386 41 366 678

E: info@sporty.si

Pogoji vadbe

Vpis in članstvo
Vsi, ki obiskujejo Sportyjevo vadbo v telovadnici, morajo biti naši člani. Vse ostale dejavnosti so možne brez članstva. Ob vpisu izpolnite vpisni list, ter prijavnico na posamezni program. Po plačilu letne članarine prejmete SPORTYJEVO KARTICO UGODNOSTI s katero koristite določene bonitete. Članska kartica je trajna, članarino se plačuje enkrat na leto in traja za sezono od septembra do septembra naslednje leto. Imetniki članske kartice imajo posebne popuste, ki so navedeni na naši spletni strani.

 

Načini plačila
Plačilo za posamezne vadbe se poravna prvo vadbeno uro v mesecu za tekoči mesec v telovadnici ali preko TRR 10100 - 0043866887 BANKA KOPER do prve vadbene ure. Cene posameznih programov so objavljene v našem ceniku, ki ga lahko dobite pri posameznem učitelju ali preverite na info@sporty.si. 

 

Vračilo plačila
Vračilo  sorazmernega dela vplačanega zneska je možno ob poškodbi oz. ob daljši odsotnosti (več kot 2/3) z vadbe zaradi bolezni. Obvezno je potrebno predložiti zdravniško potrdilo. V nasprotnem primeru se vplačani znesek NE VRNE!

 

Prijava na posamezni program
Je možna le preko pisno izpolnjene prijavnice oz. preko E-PRIJAVNICE na naši spletni strani. Prijavo na posamezni tečaj potrdite s plačilom 20% celotne cene na naš TRR. Šele po plačilu avansa je prijava potrjena. Avans se ob neudeležbi posameznega programa vrne le v primeru, da udeležbo otroka v pisni obliki na info@sporty.si odpoveste najkasneje 3 dni pred pričetkom tečaja. V nasprotnem primeru se avans ne vrača. Možno je zavarovanje vračila avansa v znesku 5€, kar vam omogoča podaljšanje pisnega obveščanja do 24 ur pred pričetkom.

 

Cenik storitev
Cene posameznih storitev se formirajo glede na posamezno dejavnost in so praviloma objavljene na spletni strani oz. jih prejmete po elektronski pošti v kolikor nam pošljete povpraševanje.

 

Popusti
S SPORTYJEVO KARTICO UGODNOSTI vam priznamo popust na vse vrste tečajev v višini do 10%. Prijavljenemu drugemu otroku priznamo 10% popust, tretjemu 20% popust. Tekom sezone lahko naši člani koristijo ugodnosti pri nakupih športnih pripomočkov, rekvizitov ter ostale opreme, kar vas sproti obveščamo v naših akcijah.

 

Varstvo podatkov
Športna agencija Sporty bo osebne podatke uporabljala za namene lastne evidence, za potrebe obveščanja o programih ter za potrebe obveščanja partnerjev pri koriščenju SPORTYJEVE KARTICE UGODNOSTI. Podatki se bodo varovali skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Skupinske fotografije, posnete na aktivnostih se bodo lahko uporabile za potrebe Športne agencije Sporty, s čimer se prijavljeni na posamezni program strinja in odpoveduje kakršnemu koli odškodninskemu zahtevku. V primeru nestrinjanja z morebitno objavo slik na katerem se posameznik najde se bomo o tem sporazumno dogovorili in našli rešitev v skupnem interesu.