KONTAKT
+386 41 366 678

E: info@sporty.si

O meni


ŠPORTNA AGENCIJA SPORTY je bila ustanovljena leta 2004 z željo, da našim najmlajšim omogočimo aktivnejši začetek rane mladosti, jih spodbudimo k pozitivnemu dojemanju športa ter jih hkrati pripravimo na lepšo in brezskrbnejšo življenjsko pot. Osnovni namen je z različnimi gibalnimi dejavnostmi skozi igro (osnovna motorika, spoznavanje različnih sklopov športov) našim najmlajšim ponuditi najboljšo izbiro pri vključevanju v različne športne panoge in jim na prijeten ter igriv način približati vse lepote športa.
Maskota Zajček SPORTY skrbi, da otroci na športnih programih ter ostalih aktivnostih šport doživijo v smislu zabave in veselja. Pomaga jim osvajati nova znanja skozi igro in jih pri tem čim bolj nasmejati.
 
Za posamezne programe v naši agenciji skrbijo vrhunsko usposobljeni in izobraženi vaditelji in animatorji, ki vedno z nasmehom prisluhnejo vsaki še tako nemogoči želji.
 
Trudimo se, da so vsi programi zasnovani tako, da zadovoljijo najvišjim standardom varnosti, izvedbe in pristopa k delu ter hkrati ponujajo navečji užitek in veselje vadečih pri spoznavanju in zavedanju gibanja.

Trudili se bomo, da boste tako vi kot vaši najmlajši z naših druženj odhajali z nasmehom. V veliko veselje pa nam bo, če se boste vedno znova vračali v našo družbo!
 
Vaš zajček SPORTY