Splošni pogoji

Splošni pogoji

Postani Sportyjev član in se nam pridruži na naših aktivnostih.

VPIS in ČLANSTVO
Vsi, ki obiskujejo Sportyjevo vadbo v telovadnici, morajo biti naši člani. Vse ostale dejavnosti so možne brez članstva. Ob vpisu izpolnite prijavnico na naši spletni strani za posamezni program. Po plačilu letne članarine postanete SPORTYJEV ČLAN in lahko koristite določene bonitete. Članarino se plačuje enkrat letno in traja za sezono od septembra do septembra naslednje leto. Naši člani imajo popuste pri ostalih športnih programih Sporty.

NAČINI PLAČILA
Plačilo za vadbo v telovadnici se poravna v dveh semestrih. Prvi semester je od oktobra do januarja, drugi semester pa od februarja do maja. Na vaš mail prejmete račun, ki ga plačate preko TRR 10100-0043866887.
Plačilo je mogoče tudi po dnevih in nekateri dnevi so izjema plačila (1.ura_22.9.20202) ali znižano plačilo (2.ura_29.9.2020).

VRAČILO PLAČILA
Vračilo sorazmernega dela vplačanega zneska je možno ob poškodbi oz. ob daljši odsotnosti (več kot 2/3) z vadbe zaradi bolezni.
Obvezno je potrebno predložiti zdravniško potrdilo. V nasprotnem primeru se vplačani znesek NE VRNE!

PRIJAVA NA POSAMEZNI PROGRAM
Je možna le preko pisno izpolnjene prijavnice ou. preko E-PRIJAVNICE na naši spletni strani. Prijavo na posamezni program potrdite s plačilom 30% celotne cene na naš TRR. Šele po plačilu avansa je prijava potrjena. Avans se ob neudeležbi posameznega programa vrne le v primeru, da udeležbo otroka v pisni obliki na info@sporty.si odpoveste najkasneje 3 dni pred pričetkom programa. V nasprotnem primeru se avans ne vrača. Možno je zavarovanje vračila avansa v znesku 5€, kar vam omogoča podaljšanje pisnega obveščanja do 24 ur pred pričetkom.

CENIK STORITEV
Cene posameznih storitev se formirajo glede na posamezno dejavnost in so praviloma objavljene na spletni strani oz. jih prejmete po elektronski pošti v kolikor nam pošljete povpraševanje.

POPUSTI
S plačilom članarine vam priznamo popuste na vse tečaje in šole v višini 10%. Prijavljenemu drugemu otroku priznamo 10% popust, tretjemu 20% popust.

VARSTVO PODATKOV
"S" ZAVOD - športna agencija Sporty bo osebne podatke uporabljala za namene lastne evidence, za potrebe obveščanja o programih. Podatki se bodo varovali skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Skupinske fotografije, posnete na aktivnostih se bodo lahko uporabile za potrebe Sporty, s čimer se prijavljeni na posamezni program strinja in odpoveduje kakrpnemu koli odškodninskemu zahtevku. V primeru nestrinjanja z morebitno objavo slik na katerem se posameznik najde se bomo o tem sporazumno dogovorili in našli rešitev v skupnem interesu.